32 vjet nga demonstratat e nxënësve në Gostivar

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 4 Tetor, 2020 10:08

Rezistenca e pathyer në Gostivar, a u harrua!

4 tetor 1988 ‐ 4 tetor 2020!

32 vjet nga demonstratat e nxënësve në Gostivar!
Dhunë e papar, arestime nxënësish 16/17 vjeçar, mbi 52 vjet burg, vajza e djemë nxënës, të mbështetur vetëm nga 3-4 profesor…!

Kush kujt i “shet” mend dhe atëdhetarizëm…
Ata jan gjall, por të harruar, vazhdojn të mos pranohen në shoqëri, ngelin “nacionalist” dhe “separatist”….!

Luan Veliu
4 tetor 2020
Gostivar

Rezistenca e pathyer në Gostivar, a u harrua!4 tetor 1988 ‐ 4 tetor 2020!32 vjet nga demonstratat e nxënësve në…

Posted by Luan Veliu on Sunday, October 4, 2020

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 4 Tetor, 2020 10:08