31 vjeçari nga Banjica e Poshtme përfundon në pranga të policisë

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 23 Shtator, 2020 12:52

Pasditën e djeshme në periudhën prej ora 17.00 deri në orën 18.00 në Gostivar, pjestarët e policisë nga SPB -Tetovë – Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar, kanë arrestuar 31 – vjeçarin A.M. nga Banjica e Poshtmen e Gostivarit.

“Arrestimi ka ardhur për shkak të vjedhjes së një telefoni celular. Telefoni u konfiskua dhe iu kthye pronarit, kurse kundër personit të arrestuar A.M. do të pasojë një parashtresë adekuate”, thuhet në njoftimin e SPB – Tetovë.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 23 Shtator, 2020 12:52