3 mënyra të thjeshta se si të kombinoni pantallonat e zeza

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 28 Tetor, 2022 20:32

3 mënyra të thjeshta se si të kombinoni pantallonat e zeza

Lëkurë apo edhe xhins, të ngushta apo më të gjera, me bel të lartë apo edhe të shkurtër… Sido që të jetë pëlhura, linja dhe stili, pantallonat e zeza janë një nga pjesët më klasike të garderobës së një gruaje, ndaj nuk mërzitesh lehtë prej tyre. Me këto këshilla stilimi do t’i shihni me një sy tjetër…

Pantallona lëkure me këmbë të gjera + crop top + pallto 

Pantallona xhins të drejta + këmishë + xhaketë tweed + çizme 

Pantallona prej pëlhure + këmishë + mokasë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 28 Tetor, 2022 20:32