27 vjeçari nga Gostivari helmohet me barna e alkool,

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 11 Shtator, 2020 13:35

Sot (11 shtator) në ora 6 e 15 minuta në SPB – Tetovë është paraqitur se një 27 vjeçar nga Gostivari është pranuar pa vetëdije në Njësinë Urgjente në Gostivar.

Mjekët kanë konstatuar se ai është helmuar me barna dhe alkool dhe pas ndihmës së parë mjeksore është nisur për në Klinikat e Shkupit.

Punohet në zbardhjen e rastit.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 11 Shtator, 2020 13:35