24 banorë të Gostivarit gjobiten për mungesë të maskave

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 10 Gusht, 2020 14:13

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë për periudhën (09/10.08) për mosmbajtje të maskave mbrojtëse, për gjithsej 73 persona (TE-49 dhe GV-24) janë përgatitur urdhër pagesa kundërvajtëse, sipas nenit 6 të Dekretit përkatës qeveritar.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 10 Gusht, 2020 14:13