Incident në Llomnicë

Gotstivari Sot
By Gotstivari Sot 8 Maj, 2024 10:13

Incident në Llomnicë

Sot në ora 01:50 në Llomnicë të Gostivarit, zyrtarët policorë të Njësis së Policore Gallatë, kanë ndaluar personin I.M.(54) nga i njëjti fshat për arsye se ka prishur rendin dhe qetësinë publike dhe e ka sulmuar fizikisht 33-vjeçaren B.A. nga Toplica e Gostivarit.

Personi është ndaluar në komisariat për procedim të mëtejshëm dhe ndaj tij do të bëhet kallëzim përkatës. GS

Gotstivari Sot
By Gotstivari Sot 8 Maj, 2024 10:13