Osmani: Taravari instrument i Mickoskit për nënçmim të vullnetit politik të shqiptarëve

Gotstivari Sot
By Gotstivari Sot 6 Maj, 2024 21:30

Osmani: Taravari instrument i Mickoskit për nënçmim të vullnetit politik të shqiptarëve

Bujar Osmnai nga Fronti Europian I ftuar në emsionin Klan Debat në Klan Maqedonia ka shprehur mendimet e tij rreth situatës politike aktuale. Ai ka vlerësuar se, pavarësisht nga aspektet pozitive dhe negative të zhvillimeve të fundit, është thelbësore që votuesit të jenë të informuar mirë para zgjedhjeve.

Osmani ka theksuar se nuk është i kënaqur me mënyrën se si po nënçmohet vullneti politik i shqiptarëve dhe ka akuzuar përpjekjet për të dëmtuar Marrëveshjen e Ohrit nga ana e VLEN-it në bashkëpunim me Mickovskin.

Ai ka shprehur besimin se qëllimi i këtyre veprimeve është të ndikojnë në zgjedhjet presidenciale, duke shtuar se figura politike si Taravari janë vegla të Mickoskit.

Gotstivari Sot
By Gotstivari Sot 6 Maj, 2024 21:30