Ahmeti për takimin Taravari-Mickovski: Për pazare shkojnë na e turprojnë edhe Skëndërbeun

Gotstivari Sot
By Gotstivari Sot 6 Maj, 2024 21:49

Ahmeti për takimin Taravari-Mickovski: Për pazare shkojnë na e turprojnë edhe Skëndërbeun

Fronti Europian sonte në tubim me banorët  e Komunës së Bogovinës, lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti në fjalimin potencoi se për pazare personale shkojnë na e turpërojnë edhe Skëndërbenë, komandatin e të gjitha luftrave, e nuk ka forcë që mund të mbys vullnetin e shqiptarëve në vendin tonë, përderisa egsitojnë partitë politike mbi baza etnike.

Përfaqësimin në këtë shtetë e bënë vullneti i qytetarëve shqiptarë, por jo Kristijan Mickovski, dhe mos të tentojnë të bëjnë një gjë të tillë se pasha besën e pasha Zotin dhe rufet e qiellit në tokë i zbresim. Ne nuk jemi monedha hekuri për kusure kush si don ti përdorë.

Gotstivari Sot
By Gotstivari Sot 6 Maj, 2024 21:49