Ziadin Sela vizitoi Llabunishtën, fali edhe namazin e xhumasë

By 3 Maj, 2024 15:36

Kreu i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, këtë të premte ka vizituar banorët e fshatit Llabunisht. Ashtu si dhe çdo herë tjetër Sela ësht mirëpritur nga banorët e këtij fshati.

Përveçse ka biseduar me ta, lideri i Aleancës për Shqiptarët ka falur edhe namazin e Xhumasë.
Ne takim me banorët e fshatit Llabunisht, ku poashtu e falëm edhe namazin e Xhumasë.
Zoti ua pranoftë lutjet e ju begatoftë!

The post Ziadin Sela vizitoi Llabunishtën, fali edhe namazin e xhumasë appeared first on Flaka, në çdo lajm… .

By 3 Maj, 2024 15:36