Grubi: Vetëm Fronti i fuqishëm i bën ballë VMRO-së

By 3 Maj, 2024 15:43

Zv. Kryeministër i parë Artab Grubi ka shpërndarë një video në rrjetet sociale ku Aleksandar Nikollovski nga rradhët e VMRO-së flet për kandidatin për president nga radha e Vlen-it Arben Taravarin. Postimi i plotë:

”Dëgjojeni dhe lexojeni me shumë vëmendje dhe kur të flasin përsëri me aq dashuri për njeri tjetrin, kujtojeni këtë fjalim, bile dërgojani të gjithëve le ta shohin sa më shumë njerëz.

Vetëm Fronti 4  i fuqishëm i bën ballë VMROsë dhe pengon puthadorësinë dhe servilitetin e pesë personave duke e keqpërdorur votën e shqiptarëve për ta vënë në shërbim kundër UÇKsë dhe barazisë!

VOTO 4.

JO Rusisë, PO Europës!

Një Kryeministër për të gjithë

Marrëveshje Kornizë Ekonomike”.

Ky ishte postimi i Artan Grubit.

The post Grubi: Vetëm Fronti i fuqishëm i bën ballë VMRO-së appeared first on Flaka, në çdo lajm… .

By 3 Maj, 2024 15:43