Vita Abi – Gostivar shtron iftar për të burgosurit në Tetovë

Gotstivari Sot
By Gotstivari Sot 2 Maj, 2024 20:12

Vita Abi – Gostivar shtron iftar për të burgosurit në Tetovë

Është pronari i Vita Abi-it në Gostivar, Zulkani Shabani që në çdo rast tregon zemërgjërësi duke treguar humanitetit në vepër. Kësaj radhe, Vita Abi është kujdesur për të shtruar iftar për të burgosurit në Burgun e Tetovës.

“Sonte ishte nderë dhe kënaqësi për mua që të bëja një iftar të përbashkët në Burgun e Tetovës, me ata të cilët gjenden në vuajtje të dënimit. Shumica nga të dënuarit praktikojnë ritualin e ramazanit i cili nënkupton vlera morale të të dënuarve. Shfritzoj rastin të falemenderoj donatorin: Restorant VITA ABI-Gostivar me pronar Zulgani Shabani për humanizmin e treguar”, shprehet Qefali Hafziju, drejtor i burgut.

Ka qenë pronari Zulgani Shabani që në mesin e popullit njohet si Abi, që është kujdesur personalisht për servimin e ushqimit.

Dyert e Kuzhinës Popullore dhe Restorantit Vita Abi janë të hapura për shumë familje skamnore të cilat shërbehen për çdo ditë me shuita ushqimore falas. Gostivari Sot

Gotstivari Sot
By Gotstivari Sot 2 Maj, 2024 20:12