CoVid-19, kanë ndërruar jetë 2 persona nga rajoni i Gostivarit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Shtator, 2020 15:40

CoVid-19, kanë ndërruar jetë 2 persona nga rajoni i Gostivarit

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1.404 teste dhe 98 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:
-Shkup 50
-Kumanovë 6
-Shtip 4
-Prilep 5
-Tetovë 7
-Strugë 3
-Veles 1
-Manastir 4
-Ohër 2
-Gostivar 1
-Strumicë 9
-Kriva Palankë 1
-Koçanë1
-Berovë 1
-Delçevë 2
-Kërçovë 1
Kanë ndërruar jetë 9 persona, një pacient nga Kriva Palanka (52), dy nga Gostivari (60 dhe 62), nga Kumanova (60), nga Velesi (70), dy nga Shkupi (71 dhe 23), dy nga Strumica (29g dhe 44), trasmeton Gostivari Sot
Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 104 pacientë të shëruar në:
-Shkup 46
-Shtip 6
-Prilep 8
-Tetovë 9
-Veles 1
-Ohër 3
-Gjevgjeli 1
-Strumicë 2
-Kriva Palankë 2
-Koçanë2
-Makedonski Brod 5
-Pehçevë 4
-Berovë 4
-Vinicë 2
-Delçevë 6
-Sveti Nikolë 1
-Kërçovë 2
Deri më tani, janë kryer gjithësej 167,760 teste të Covid-19në vend. Nuk ka teste nëpërmjet skriningut.
Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 15.925, numri i pacientëve të rikuperuar është 13.418, numri i vdekjeve është 661, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 1.846. Gostivari Sot 
Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Shtator, 2020 15:40