Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Kurban Bajrami – 31 korrik, ditë jo pune për besimtarët myslimanë

Dita e parë e Kurban Bajramit, 31 korrik (e premte), është ditë jo pune për besimtarët myslimanë, kumtoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Nga ministria, qytetarëve të besimit islam ua urojnë festën e Kurban Bajramit.

TË FUNDIT