Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Muaj: Korrik 2020

Sot dhe nesër i gjithë vendi do të kaplohet nga temperaturat e larta

Sipas informacioneve të Institutit Hidro-Meteorologjik, sot dhe nesër i gjithë vendi do të kaplohet nga temperaturat e larta, respektivisht nga faza e verdhë (alarmuese). Ministria e Shëndetësisë i bën thirrje qytetarëve që të respektojnë rekomandimet e përgjithshme për mbrojtjen nga…

Lirohet benzina, dizeli do të shitet me çmim të njëjtë

Komisioni Rregullator për Energjetikës ka sjell vendim për uljen e çmimeve për shitje me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 0,26 % në raport me çmimet për shitje me pakicë të derivateve të naftës të përcaktuara në pajtueshmëri me…