Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Policia zbulon kokainë në një automjet në Gostivar

Dje (11-qershor) rreth orëa 23.00, në rrugën magjistrale Gostivar-Kërçovë në afërsi të
pikpagesës rrugore Gostivar, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë- Njësia e punëve të brendshme  Gostivar, kanë privuar nga liria 41-vjeçarin D.K. dhe 25-vjeçarin K.D., të dy nga Gostivari, të cilët kanë qenë duke udhëtuar me veturën ,,Vollvo” me targa të Gostivarit, për arsye se gjatë konterollit të kryer ndaj tyre dhe veturës është gjetur kokainë.

Merren masat për zbardhjen dhe dokuemntimin e plotë të rastit, me ç’rast do të përgaditet edhe
parashtresë adekuate.

TË FUNDIT