Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Nuk mbajtën maska mbrojtëse, gjoba për 35 banorë të Gostivarit

Gjatë 24-orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për punë të brendshme Tetovë, në
periudhën (28/29-maj), pjestarët e policisë, sipas të dhënave statistikore në SPB-Tetovë, gjithashtu gjatë kësaj periudhe janë evidentuar 20 persona të rij (TE – 18 dhe GV-2) të cilët janë në izolim, me vendime nga Inspektorati shtetrorë sanitar dhe shëndetsorë dhe janë kontrolluar 237 persona (TE-206 dhe GV-31), kurse 10 persona të rij (TE-5 dhe GV-5) janë evidentuar në vet-izolim, gjithashtu është kryer kontrol ndaj 30 persona tjerë (TE-20 dhe GV-10) që janë në vet-izolim.

Gjithashtu, për parandalimin e përhapjes së virusit Kovid-19, ndaj 75 personave (TE-40 dhe GV-35) janë
përgaditur fletëpagesa për kundërvajtje për ,,mosveprim sipas rregullave gjatë periudhës së
epidemisë”, në bazë të neni 6 nga rregullorja e posaçme e qeverisë, gjegjësishtë për mosmbajtje të
maskave mbrojtëse. GS

TË FUNDIT