Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Policia e Gostivarit ndalon një shtetas të Sirisë

Dje (26-maj) në SPB Tetovë, personi N.N. ka denoncuar se, në fshatin Jellovcë e Epërme të Gostivarit në afërsi të pellgut për peshqë, ka vërejtur një person të panjohur i cili sipas të gjitha gjasave është emigrant, njofton Gostivari Sot  

Pjestarët e policisë nga Stacionin policorë Gostivar dhe Stacioni policorë për mbikqyrje
kufitare-Mazdraçë, kanë dalur në vendin e raportuar ku e kanë ndaluar 26-vjeçarin O.S. nga Siria.

Personi është arestuar dhe mbajtur në Stacionin policorë Gostivar, për procedurë të mëtutjeshme. GS 

TË FUNDIT