Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Hasani: Uroj që kjo festë të sjelli harmoni, solidaritet, begati për ne dhe familjet tona

Pranoni urimet më të sinqerta dhe më vëllazërore me rastin e Festës së madhe të Fitër Bajramit, duke u dëshiruar shëndet, lumturi dhe mirëqenie në familjet tuaja.
Uroj që kjo festë të sjelli harmoni, solidaritet, begati për ne dhe familjet tona dhe le të na shërbejë kjo festë si moment i vetëdijësimit tonë, që ta respektojmë njëri-tjetrin, dinjitetin dhe vlerat njerëzore.
Allahu ua pranoftë agjërimin dhe lutjet e juaja 🤲
Bashkim Hasani
https://www.facebook.com/bashkimhasanifaqjazyrtare/posts/245102606927110

TË FUNDIT