Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

SPB – Tetovë prononcohet rreth incidentit mes qytetarit dhe pjesëtarëve të policisë

Në lidhje me Video-inçizimin i cili mbrëmë (17-maj, rreth orës 17.00 ka qenë i shpërndarë nëpër portalet në rrjetet sociale, ku vërehet një zënkë fizikie në mes të pjestarëve të policisë dhe një qytetari, Sektori i punëve të brendshme Tetovë, informon se është në rrjedha me situatën e cila ka ndodhur dhe se do të merren të gjitha masat dhe aktivitetet për zbardhjen e plotë të rastit, njofton GS 

Në koordinim me Prokurorinë publike, për pengim të krimit të organizuar dhe korupcionit në Shkup, për pjestarët e policisë të cilët kanë qenë të involvuar në këtë rast, është ngritur procedurë diciplinore, kurse Sektroi për kontroll të brendshëm dhe standarde profesionale prani MPB-së, do të ndërmar masa
adekuate ligjore, në lidhje me lëshimet dhe tejkalimit të autorizimeve lidhur me këtë rast. GS

TË FUNDIT