Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Shtatë banorë të Gostivarit nuk e kanë respektuar urdhërin për lëvizje të kufizuar

Gjatë 24-orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për punë të brendshme Tetovë, në periudhën (17/18-maj) që ka të bëj me urdhërin e ndalesës për lëvizje, është evidentuar se në këtë rajon 14 persona (TE-7 dhe GV-7), prej të cilëve dy persona të mitur dhe një shtetas i huaj me qëndrim të përkohshëm në Tetovë, të cilët nuk e kanë respektuar urdhërin për lëvizje të kufizuar, përcjell GS 

Të njëjtit janë privuar nga liria dhe ndaj tyre do të përgaditen parashtresa adekuate për ,,mosveprim
sipas rregullave gjatë periudhës së epidemisë” (Neni 206 nga Kodi Penal).

TË FUNDIT