Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

I vihet flaka hangarit për dele në atarin e Gjurgjevishtës

Dje (17-maj) në ora 07 e 15 minuta, në Departamentin e punëve të brendëshme-Gostivar 62- vjeçari E.H. nga fshati Gorjan ka raportuar më datë (16-maj) në periudhë prej ora 10 deri ora 16, në atarin e fshatit Gjurgjevishtë-Komuna e Vrapçishtit, person i panjohur i ka shkaktuar zjarr në hangarin për dele, pronë e 30-vjeçarit A.H. nga fshati Gorjan, ku tërsishtë janë djegur tre hapsira, të cilat kanë qenë të ndërtuara nga konstrukcioni drurit, njofton GS  

Sipas denoncimit, gjithashtu ka tentuar që ti vë flakën edhe hapsirave për rruajtjen e produkteve të
qumshtit por zjarri është shuar vetë.

Nuk ka pasur persona të lënduar, kurse inspektimin e ka kryer ekipi nga DPB Gostivar dhe
punohet në zbardhjen e plotë të rastit. GS 

 

TË FUNDIT