Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

CoVid-19, në Gostivar vetëm 1 person ndodhet në izolim

Pjestarët e policisë sipas të dhënave statistikore në SPB-Tetovë, gjithashtu gjatë kësaj periudhe nuk janë evidentuar persona të rij të cilët janë në izolim, me vendime nga Inspektorati shtetrorë sanitar dhe shëndetsorë dhe janë kontrolluar 142 persona (TE- 141 dhe GV-1) kurse deklaratë për vet-izolim nuk kanë nënshkruar persona të rij, por është kryer kontroll ndaj 121 personave në vet-izolim (TE-59 dhe GV-71), njofton GS 

Gjithashtu, prej kur ka hyrë në fuqi vendimi i qeverisë për mbajtje të detyrueshme të maskave
mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së Kovid-19, ndaj 295 personave janë ndërmarrë masa, për
mosmbajtje të maskave mbrojtëse. GS

TË FUNDIT