Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Ndalohet qarkullimi në rrugën regjionale Çajlë – Çegran

Përshkak të zhvillimit të punimeve, gjegjësisht asfalltimin e saj, rruga regjionale Çajlë – Çegran dhe anasjelltas, do të jetë e mbyllur për qarkullim çdo ditë pune përveç të dielave, nga ora 08 e deri në ora 16:00.

Luten qytetarët që të shfrytëzojnë rrugët alternative që çojnë drejt fshatrave Forinë dhe Çegran.

TË FUNDIT