Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Policia evidenton vetëm 4 shkelje të orës policore

Gjatë 24-orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për punë të brendshme Tetovë, në
periudhën (14/15-maj) që ka të bëj me urdhërin e ndalesës për lëvizje, është evidentuar se në këtë rajon 6 persona (TE-2 dhe GV-4), të cilët nuk e kanë respektuar urdhërin për lëvizje të kufizuar, njofton GS 

Të njëjtit janë privuar nga liria dhe ndaj tyre do të përgaditen parashtresa adekuate për ,,mosveprim sipas rregullave gjatë periudhës së epidemisë” (Neni 206 nga Kodi Penal). GV

TË FUNDIT