Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Policia: Dy objekte hotelerike në Gostivar janë hasur hapur

Në këtë periudhë në bashkëveprim me Inspektoratin shterorë të tregut, është kryer kontroll në tre objekte hotelerike (TE-1 dhe GV-2), të cilët nuk e kanë respektuar Vendimin e qeverisë dhe kanë punuar krahas ndalesave të caktuara, njofton GS 

“Gjithashtu, prej kur ka hyrë në fuqi vendimi i qeverisë për mbajtje të detyrueshme të maskave
mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së Kovid-19, 282 persona, kanë qenë të paralajmëruar me shkrim, për mosmbajtje të maskave mbrojtëse”, njoftuan nga Policia, përcjell GS

TË FUNDIT