Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Gostivar, Policia ka kryer kontroll tek 42 persona që janë në vetëizolim

Pjestarët e policisë sipas të dhënave statistikore në SPB-Tetovë, gjithashtu gjatë kësaj periudhe janë evidentuar 28 persona të rij (TE-28) të cilët janë në izolim, me vendime nga Inspektorati shtetrorë sanitar dhe shëndetsorë dhe janë kontrolluar 136 persona (TE-135 dhe GV-1), njofton GS 

Deklaratë për vet-izolim kanë nënshkruar 2 persona të rij (TE-2) dhe është kryer kontroll ndaj 70 personave në vet-izolim (TE-28 dhe GV-42). GS 

TË FUNDIT