Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Fillojnë trajnimet për Ndihmën e parë për shofer dhe Persona juridik

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut – Organizata Komunale Gostivar, duke marrë parasysh lehtësimin e masave në lidhje me koronavirusin, i njoftojmë të gjithë kandidatët për shofer se fillojmë me formimin e grupeve për kurset për Ndihmën e parë për shofer dhe persona јuridik.

Kandidatët e grupeve që ishin veq më të formuara për 11-12.03.2020, 16-17.03.2020 dhe 24-25.03.2020 luten që të lajmrohen në hapësirat e organizatës komunale ose në telefon 042 216 488 të marrin termin e ri më së voni deri: 18/05/2020 që sa më shpejtë të mund ti realizojmë.

Lajmërimet fillojnë që nga dita e nesërme: 14.05.2020 nga ora 09:00 deri ora 16:00.

Gjithashtu ju njoftojmë se gjatë trajnimeve kandidatët janë të obliguar të mbajnë masa

TË FUNDIT