Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Çmimi i benzinës rritet për 3.50 denarë

Komisioni Rregullator i Energjetikës sot ka publikuar çmimet e reja të derivateve të naftës.

Çmimi i benzinës EUROSUPER BS-95 rritet për 3.50 denarë/ litër dhe do të kushtoj 55.00 denarë për litër.

Çmimi i EUROSUPER BS-98 rritet për 3.50 denarë/litër, dhe do të kushtojë 55.50 denarë për litër.

Çmimi i një litër dizel do të kushtojë 45.50 denarë.

TË FUNDIT