Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Fillon ndërtimi i shumë punimeve në Strugë e Kërçovë me tulla dekorative të Chicago Stone – LLC

Me fillimin e sezonit të ndërtimeve, kanë filluar edhe shumë projekte në realizim nga kompania Chicago Stone – LLC nga Gostivari. 

Nga nga këto projekte vjen nga një nga qytetet më të bukur të vendit tonë. Bëhet fjalë për një projekt nga Struga, që është realizuar në mënyrë profesionale nga Ndërmarrja Ndërtimore Xheka Kompani. Kjo shtëpi gjendet buzë liqenit.
“Projekti përbëhet nga një mur rrethues i ndërtuar me tulla dekorative ngjyrë hiri. Të gjithë të interesuarit nga rajoni i Strugës mund të drejtohen drejtpërdrejt te Xheka Kompani ose mund të na drejtohen në faqen tonë ose në numrin e telefonit 070 256 300 për të vendosur për oborrin e shtëpisë tuaj”, njoftojnë nga kompania prodhuese Chicago Stone – LLC nga Gostivari.
Por ky nuk është projekti i vetëm jashtë Gostivarit. Në realizim e sipër janë edhe projekte të tjera në Kërçovë. Këtë herë me tulla dekorative ngjyrë hiri dhe të bardha Firma Lindi ndërtoi një mur rrethues.
“Jo rastësisht pothuajse të gjithë kërçovarët ua besojnë oborret Firmës Lindi. Prandaj ju ftojmë, që edhe ju të drejtoheni te Firma Lindi për dekorimin e oborrit tuaj. Gjithashtu mund të na kontaktoni edhe këtu në faqe apo në numrin e telefonit 070 256 300”, njoftojnë nga Chicago Stone LLC
Ndërkohë po realizohet edhe një mur tjetër nga Firma Lindi nga Kërçova me tullat amerikane të kompanisë Chicago Stone LLC. Këtu u shfrytëzuan tullat e bardha dhe të hirit.
Firma Lindi është lider në rajonin e Kërçovës për dekorimin e oborreve. Koha është tani t’i kontaktoni për ta dekoruar me tulla dhe stil amerikan oborrin tuaj. Gostivari Sot 
LEXO PO ASHTU: 

TË FUNDIT