Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Muaj: Prill 2020

Taravari viziton pikat kontrolluese të Policisë

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari me bashkëpunëtorët e tij ka vizituar policët e qytetit të cilët kontrollojnë mbarëvatjen e lëvizjes së kufizuar pas orës 21. Fillimisht u vizitua pika kontrolluese te Gjykata e Gostivarit, prej ku kryetari i…

Zhbllokohet xhiro – llogaria e Komunës së Gostivarit

Gjatë ditës së sotme është zhbllokuar xhiro – llogaria e Komunës së Gostivarit. Informacionin e konfirmojnë nga pusheti lokal, prej ku thonë se kjo do të vlejë për tre muajtë e ardhshëm. Para një jave autoritetet financiare kishin bllokuar llogarinë…

Gostivar, asnjë person nuk kundërshtoi orën policore

Në periudhën prej datës 31 mars/1prill, në periudhën prej ora 07.00 deri ora 07.00, në rajonin e Sektorit për punë të brendshme Tetovë, nuk ka pasur persona që nuk e kanë respektuar, gjegjësisht nuk e kanë shkelur vendimin për lëvizje…

Çka po ndodh në Gostivar ?

Në qytetin e Gostivarit, nuk po ndodh asgjë e jashtëzakonshme. Po bie borë, popullata po mbrohet nga koronavirusi dhe kryesisht janë mbyllur nëpër banesat e tyre.   Titulli i lajmit nuk po tregon asgjë tjetër, vetëmese shënon 1 Prillit, ditën e…