Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Persona të panjohur “bllokojnë” urën e fshatit Negotinë

Mbrëmë (29-prill) rreth orës 23 e 15 minuta, në SPB Tetovë është denoncuar se, në urën e fshatit Negotinë e Pollogut persona të panjohur kanë vendosur 4 koshë për mbeturina dhe po aqë rreze druri mbi to, me çka e kanë penguar qarkullimin në trafik.

Për një kohë të shkurtë gjësendet e vendosura në rrugë janë larguar dhe merren masat për zbulimin e kryerësve të kësaj vepre, si dhe për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit. Gostivari Sot 

TË FUNDIT