Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Në Gostivar për 3 persona janë përgaditur vendime për izolim

Pjestarët e policisë sipas të dhënave statistikore në SPB-Tetovë, gjithashtu gjatë kësaj periudhe për 11 persona (Tetovë 8 dhe Gostivar 3) janë përgaditur vendime për izolim

24 persona (Tetovë 11 dhe Gostivar 13) kanë nënshkruar deklerat për vet-izolim. Gostivari Sot 

TË FUNDIT