Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Përhapet zjarr në një objekt të fshatit Duf të Gostivarit

Dje (27-prill) në ora 11 e 30 minuta, 28-vjeçari F.O. nga fshati Duf i Gostivarit, në SPB Tetovë ka denoncuar se në periudhën në mes të datës 24 dhe 26 prill të këtij viti, është përhapur zjarr në rrethojën e tij për dele me lokacion në malin në afërsi të këtij fshati.

Zjarri ka përfshirë edhe një hapsirë të objektit prej druri dhe më shum pajisje dhe mjete në brendësi të objektit.

Nuk ka persona të lënduar, kurse inspektimin e ka kryer ekipi nga Departamenti për punë të brendshme Gostivar. Gostivari Sot 

TË FUNDIT