Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Gostivar, Policia kryen kontrolle tel 13 banorë në izolim dhe 86 në vet-izolim

Pjestarët e policisë sipas të dhënave statistikore në SPB-Tetovë, gjithashtu kanë kryer kontrolle ndaj
259 personave në izolim (TE-246 dhe GV-13) dhe 241 persona në vet-izolim (TE-155 dhe GV-86) ku të
gjithë i kanë respektuar masat.

TË FUNDIT