Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Në Mavrovë kamerat kanë filmuar tre rreqëbulla

Në Mavrovë kamerat kanë filmuar tre rreqëbulla që kanë kaluar për 30 sekonda.

Sipas “Parku Nacional Mavrovë’, bëhet fjalë për dy rrëqebullë meshkuj dhe një femër.

Këto rreqëbulla nuk ndiqen me GPS sipas metodës së Shoqërisë Ekologjike të Maqedonisë që mbron këtë kafshë të mbrojtur.

Deri tani janë Deri tani janë çipuar 10 rreqëbulla edhe atë gjashtë meshkuj dhe katër femra ndërsa sipas informacioneve, ka rreth 100 rreqëbulla që jetojnë nëpër pyjet e Maqedonisë.

TË FUNDIT