Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Ora Policore, ja subjektet që ofrojnë shërbime në Komunën e Vrapçishtit

Në kuadër të aktiviteteve të paralajmëruara nga Shtabi për Menaxhim me Kriza, në të cilin morën pjesë shoqatat humanitare, pronarët e marketeve dhe barnatoreve, u vendos që leje pune t’u jepen këtyre operatorëve për të kryer shërbimet si më poshtë: 
Fshati Gradec
1. Nu-Fet (071 659 536)
2. Hari Komerc ( 071 694 329)
3. Kupo Kompani ( 071 747 208)
4. Hipposs Market (072 622 033)
5. Qebaptore Beli ( 072 672 556)
6. Bali Kompani ( 070 378 888)
Fshatin Negotinë
1. Mazrça Neg (070 251 358)
2. Gadaf Kompani ( 071 314 236)
3. Sen-Neg (070 480 302)
Fshati Dobërdoll
1. Qendër ( 072 586 725)
2. Medin Kompani (071 955 665)
3. Kuçi Baba (070 816 861)
Fshati  Toplicë
1. T. P. Miran (071 492 803)
Fshati Vrapçisht
1. Mirsan Dooel ( 070 641 196)
2. Mert Market ( 071 839 533)
Marketet do të punojnë nga ora 10:00 deri 22:00.
Shoqatat humanitare qe do te kryejne aktivitete humanitare – ndihme familjeve ne nevoje
1. Ndihmo edhe ti (071 799 677)
2. Pro idea (072 572 772)
Barnatoret të cilat do të punojnë me kujdestari
1. ES Farm – Vrapçisht (075 482 062)
2. GENIUS Farm – Dobërdoll (072 311 588)
3. NEO Farm – Negotinë (078 305 335)
4. ALBI Farm – Gradec (071 822 200)
Shtabi për Menaxhim me Kriza

TË FUNDIT