Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Hapet Qendra e Shëndetit Publik

Qendr për Shëndet Publiknga sot ka filluar me punë, pasi e njejta nga e premtja e javës së kaluar ishte mbyllur, njofton Gostivari Sot

Kryetari i Gostivarit Arben Taravari sqaroi se punonjësi i Qendrës për Shëndet Publik i cili rezulotoi Covid 19 pozitiv, në testimin e dytë ka dalë negativ, e poashtu dhe gjithë punonjësit e tjerë nuk kanë qenë të infektuar, trasnmeton Gostivari Sot
Pasi situata është stabile, Taravari tha se qendra nga sot ka filluar me punë, pasi e njejta nga e premtja e javës së kaluar ishte mbyllur.
Në Gostivar aktualisht testimet kryhen në ish repartin e hemodializës, së shpejti pritet të hapet edhe pika tjetër e cila do të funksionojë te ambullanta e punës në rrugën Beliçica. Gostivari Sot

TË FUNDIT