Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Në Gostivar nuk ka shkelje, në Tetovë 3 persona nuk respektuan orën policore

Në periudhën e 5/6 prill, prej ors 07.00 deri 07.00 në rajonin e SPB Tetovë, gjithës, gjithsej 3 persona nga Tetova nuk e kanë respektuar vendimin e qeverisë për përkufizimin e lëvizjeve, të cilët janë privuar nga liria dhe janë mbajtur për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rasteve, njofton Gostivari Sot 

Kundër tre personave do të përgaditen parashtresa adekuate, në bazë të nenit 206 nga Kodi Penal. Gostivari Sot 

 

 

TË FUNDIT