Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Aty ku shqip flet edhe guri, Sërmnova vendi im i dashur!

Aty ku shqip flet edhe guri, Sërmnova vendi im i dashur!

Sërmnova, fshati që vazhdon të lindë,

rritë dhe burrëron djemë dhe cuca të ndjeshur

me zemër e mall të fortë Atëdhedashurie!

Neti Sulejmani djaloshi i mërguar me prindërit e vet në Itali, në nji koment të vetin, në faqen e Shoqata E Diasporës Sërmnova, (cilës i jemi mirënjohes për punën që bën) shkruan: “Aty ku shqip flet edhe guri, Sërmnova vendi im i dashur”! Të lumt o Trim, mburemi me Ty dhe gjithë të t’jerët, që syt dhe zemrën i kan nga Atëdheu i vetë! Je nji shembull!

Në sërmnovë, 02.04.2020 Luan Veliu

TË FUNDIT