Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Muaj: Prill 2020

Rinia e fshatit Balindoll siguron ushqim për 30 familje nevojtare

Rinia e fshatit Balindoll, ka siguruar ushqim për 30 familje nevojtare. Ky aksion humanitar ka ardhur për muajin e shenjtë të Ramazanit, ndërsa është viti i katërt radhazi që rinia e këtij fshati ndihmon bashkëfshatarët. Sivjet një pako ushqimore kishte…

Muftinia e Gostivarit ndau 300 pako ushqimore për familjet sociale

Muftinia e BFI Gostivar organizoi aksion humanitar për territorin e saj me një sasi prej 300 pakove( 8 tonë materiale ushqimore), e sponzoruar nga administratorët e Muftinise, imamët, vaizët, mualimët dhe muezinët e xhamive të teritorit tê saj. Ndarja u…

Nga dita e nesërme hapen kafiteritë në Gostivar

Nga dita e nesërme kafiteritë në qytetin e Gostivarit do të mund ti shërbejnë klientët e tyre përmes mënyrës “Merr & shko”, këtë e bëri të ditur Kryetari I Komunës së Gostivarit në një deklaratë dhënë për mediat. Kafiteritë do…

Covid-19, shërohen 111 pacientë

Në 24 orët e fundit në vendin tonë janë realizuar 386 teste, prej të cilëve 23 kanë rezultuar pozitiv me Covid-19. Sipas qyteteve: 5 raste janë paraqitur në Shkup, në Kumanovë 5, Tetovë 6, Veles 2, Negotinë 2.Me statistikat e…

Në Gostivar për 3 persona janë përgaditur vendime për izolim

Pjestarët e policisë sipas të dhënave statistikore në SPB-Tetovë, gjithashtu gjatë kësaj periudhe për 11 persona (Tetovë 8 dhe Gostivar 3) janë përgaditur vendime për izolim 24 persona (Tetovë 11 dhe Gostivar 13) kanë nënshkruar deklerat për vet-izolim. Gostivari Sot  Driton…