Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Muaj: Mars 2020

Brenda 24 orëve të fundit janë mbyllur katër lokale në Gostivar

Inspektorati shtetërorë i tregut, në rajonin e Gostivarit ka mbyllur katër lokale të cilat kanë qenë të hapura dhe kanë punuar, me ç’rast lokalet përkohësisht janë mbyllur, kurse ndaj pronarëve janë përgaditur parashtersa adekuate. Deri më tani në territorin e…

Halil Kastrati dhuron 150 pako ushqimore në Gostivar

Sot 31.03.2020 Organizata komunale e kryqit të Kuq – Gostivar, në bashkëpunim me Komunën e Gostivarit pranuan donacionin e parë nga “Shoqata Bamirëse Jetimat e Ballkanit” nga Halil Kastrati. Donacioni është i përbërë nga 150 pako ushqimore, të cilët do…

Për 24 orë 44 pacientë të prekur ng koronavirusi

Për 24 orët e kaluara në Maqedoninë e Veriut u regjistruan 44 raste të reja të prekura nga Koronaviruesi, njofton Flaka duke u thirrur në informata zyrtare të Ministrisë së Shëndetësisë.  Sipas vendbanimeve, në Kumanovë ka 23 raste, Shkup 11,…