Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Gostivar, arrestohen dy shtetas të Shqipërisë

Dje  rreth orës 11 e 50 minuta, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë- Departamenti për punë të brendshme Gostivar, i kanë arestuar 33-vjeçarin U.R. dhe 24-vjeçarin M.K. nga Republika e Shqipërisë, të cilët ilegalisht kanë qëndruar në rajonin e Gostivarit dhe të njëjtit nuk kanë poseduar me vete asnjë lloj dokumenti për identifikim, njofton Gostivari Sot
Dy shtetasit shqiptar, janë mbajtur në Stacionin e policisë së Gostivarit, për procedurë të mëtutjeshme. Gostivari Sot

TË FUNDIT