Spitali i Gostivarit sfidon koronavirusin me 137 fëmijë të lindur për vetë më pak se 3 muaj.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 25 Mars, 2020 17:38

Spitali i Gostivarit sfidon koronavirusin me 137 fëmijë të lindur për vetë më pak se 3 muaj.

Spitali i Gostivarit sfidon koronavirusin me 137 fëmijë të lindur për vetë më pak se 3 muaj. Drejtori i Spitalit Jakup Jakupi shpreh respekt për ginekologët specialistë dhe të gjith personelin mjeksorë që po bëjnë një punë të mrekullueshme në këto kohëra tepër të vështira nga shfaqja e pandemisë të coronavirusit.

GOSTIVARI SFIDON KORONAVIRUSIN ME 137 FËMIJË TË LINDUR PËR MË PAK SE 3 MUAJ

GOSTIVARI SFIDON KORONAVIRUSIN ME 137 FËMIJË TË LINDUR PËR MË PAK SE 3 MUAJ

Posted by TV2 Gostivar on Wednesday, March 25, 2020

 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 25 Mars, 2020 17:38