Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Nuhiu: 130 policë të rinjë shqiptarë do t’i bashkangjiten Policisë

“Edhe 130 policë të rinjë shqiptarë do t’i bashkangjiten Ministrisë së Brendshme për sigurinë dhe rendin publik në vend, integritetin, shëndetin dhe jetën e qytetarëve!

Kolegëve Ju urojmë suksese në punë!” – thotë Nuhiu.

TË FUNDIT