Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Zyrtare, në rajonin e Gostivarit evidentohen 147 persona në vetëizolim

Në rajonin e Sektorit për punë të brendshme Tetovë prej datës 16 deri 20- mars në orës 07.00, janë evidentuar gjithsej 442 personat, të cilët kanë nënshkruajt deklaratë me shkrim për vetëizolim, njofton Gostivari Sot, duke u thirrur në informacione zyrtare të Policisë.

Nga ata, 295 janë në rajonin i Tetovës dhe 147 në rajonin e Gostivarit. Gostivari Sot

TË FUNDIT