Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Dezinfektim i mjediseve publike në Gostivar

Dezinfektim i mjediseve publike në Gostivar ka filluar nga orët e mëngjesit të së mërkurës. Ekip i posatshëm është duke kryer dezinfektim të ulëseve në parqet e Gostivarit, si dhe këndëve të lojrave. Gostivari Sot 

TË FUNDIT