Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Kryqi i Kuq në Gostivar ndihmon Dibrën dhe Qendër Zhupën e Izoluar

Kryqi i Kuq në Gostivar dërgon dezinfektues, doreza, maska, veshje mbrojtëse si dhe produkte ushqimore e higjienike drejt Dibrës dhe Qendër Zhupës.

Nga Kryqi i Kuq apelojnë që qytetarët në përgjithësi të bëjnë kujdes dhe të ndjekin rekomandimet e Qeverisë për prevencion nga koronavirusi. Kjo me qëllim që të gjithë të mbrohemi individualisht sepse në këtë formë mbrojmë familjet dhe pastaj shoqërinë.

TË FUNDIT