Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Apeli i Policisë po respektohet, qytetarët e Gostivarit nuk po duket rrugëve

Apeli i Policisë po respektohet, qytetarët e Gostivarit nuk po duket rrugëve. Pëmes fotografive të realizuara në terren, duket që rrugët e Gostivarit dhe veçmas pjesa qendrore po duket e zbarazur, shkruan Gostivari Sot

Sektori për punë të brendshme Tetovë, me apel deri tek qytetarët në rajonin e Tetovës dhe të Gostivarit, që në përgjithësi të respektojnë vendimet e qeverisë dhe paralajmërimet që kanë të bëjnë me ,,Korona Virusit” me qëllim që të sigurohet mbrojtje e shëndetit të qytetarëve.

Aty këtu, mund të shihej ndonjë qytetar, sipas të gjitha gjasave duke u kthuer në shtëpi, pasi të gjitha kafiteritë, piceritë dhe resorantet në qytetin e Gostivarit, sonte pas orës 18:00 janë mbyllur, duke respektuar vendimin e Mininstirë së Shëndetësisë  që kafiteritë dhe restorantet të punojnë deri në orën 18.00 me kapacitet të përgjysmuar për distancën një metër deri në dy.

SPB Tetovë edhe një here apelon qytetarët, që tju përmbahen paralajmërimeve të institucioneve lokale regjionale dhe shtetërore-të  shëndetësisë. Gostivari Sot

TË FUNDIT