Nuk e ka respektuar masën paraburgim shtëpiak, arrestohet gostivarasi

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Shkurt, 2020 12:23

Nuk e ka respektuar masën paraburgim shtëpiak, arrestohet gostivarasi

Dje rreth orës 12.00, pjestarët e policisë nga SPB-Tetovë- Departamenti për punë të brendshme Gostivar, me urdhër të gjykatës e kanë arrestuar 30-vjeçarin A.B. nga Gostivari, i cili nuk e ka respektuar masën paraburgim shtëpiak, ndërsa ka qenë i dënuar me burg, për vepër penale ,,Prodhim i paautorizuar dhe lëshim në përdorim të drogave narkotike, substanca psikotrope dhe prekusorëve”.

Gostivarasi A.B. është dërguar dhe dorëzuar në burgun e Idrizovës në Shkup, për vuajtje të dënimit
me burg. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Shkurt, 2020 12:23