Ishte dënuar për vjedhje, dërgohet në burg 49-vjeçari nga Gostivari

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Shkurt, 2020 12:25

Ishte dënuar për vjedhje, dërgohet në burg 49-vjeçari nga Gostivari

Pjestarët e policisë nga SPB-Tetovë- Departamenti për punë të brendshme-Gostivar, dje rreth orës 12.00, në rrugën e ,,Ilindenit” në Gostivar, e kanë arestuar 49-vjeçarin K.S. nga Gostivari.

Pas arestimit, të kryer me urdhër të gjykatës, i njëjti është dërguar dhe dorëzuar në burgun e
Tetovës, për vuajtjen e dënimit me burg, për kryerje të veprës penale ,,Vjedhje e rëndë”.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Shkurt, 2020 12:25